Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 18-1895

Cursus Spaans half-beginners 4 (A2-d)

Cursus Spaans half-beginners 4 (A2-d)
Cursuscode: 18-1895

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans half-beginners 4 (niveau A2-d) 
We behandelen de laatste hoofdstukken van Caminos 2. Deze cursus is bestemd voor cursisten die niveau A2-c hebben bereikt, bijv. in de cursus Half-beginners 3. Allee vaardigheden komen aan bod, met name de luister- en spreekvaardigheid. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken.

We behandelen hoofdstuk 10 t/m 12 van Caminos nieuw 2.

Maandag 14 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Dhr. D. (David) Morales Urbaneja
Boeken: Caminos nieuw 2, tekstboek, Caminos nieuw 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:00
Locaties: Zandvliet Lyceum, Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
D. (David) Morales Urbaneja
D. (David) Morales Urbaneja
Hola! Ik ben David en ik kom uit Las Palmas, Spanje. Ik heb aan de Universiteit Complutense van Madrid gestudeerd. Daarnaast heb ik bij het Instituto Cervantes in Utrecht mijn certificering als leraar Spaans en examinator DELE (Diploma voor Spaans als Vreemde Taal) behaald. Ik werk het liefst met de directe methode. Dat wil zeggen dat iedereen vanaf de eerste les Spaans spreekt, ook in de beginnerscursus! Mijn doel is om mijn leerlingen per les zich verder te laten ontwikkelen. Het leren van een nieuwe taal kan ontzettend leuk zijn als de leraar weet hoe hij of zij de studenten kan motiveren, en er is geen grotere motivatie dan elke dag iets nieuws leren met een goede balans tussen vlotheid en nauwkeurigheid. Nos vemos en clase