Cursuscode: 20-1910

Cursus Spaans half-gevorderden 2 (B1-b)

Cursuscode: 20-1910

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans half-gevorderden 2 (niveau B1-b)
In deze cursus gaan we verder met Caminos nieuw 3. We houden weer discussies of spreekbeurten over actuele onderwerpen. En blijven aandacht besteden aan de Spaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur en muziek. Er wordt vrijwel uitsluitend Spaans gesproken.

Deze cursus is geschikt voor wie een cursus Spaans half-gevorderden 1 heeft gevolgd of elders niveau B1-a) heeft afgerond.

Woensdag 23 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
Boek: Caminos nieuw 3, tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
Carlos is geboren in Guatemala en woont sinds 2009 in Nederland. Hij is docent Spaans als vreemde taal en verzorgde cursussen op alle niveaus op diverse taalinstituten waaronder het talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en de Volksuniversiteit Groningen. Sinds 2018 werkt Carlos bij de Volksuniversiteit Den Haag.