Cursuscode: 18-1931

Cursus Tsjechisch beginners 1 (A1-a)

Cursuscode: 18-1931

Deze cursus brengt u een passieve en actieve kennis van het Tsjechisch bij aan de hand van een lesmethode die de docente heeft ontwikkeld en beproefd. De docente is native speaker en heeft een onderwijservaring van meer dan twintig jaar. Ze is ook beëdigd vertaalster. U leert eenvoudige gesprekken te voeren, gesproken Tsjechisch te begrijpen en geschreven teksten te lezen. De grammatica wordt systematisch behandeld, waarbij wel een beroep wordt gedaan op uw zelfwerkzaamheid thuis. Oefenen in spreken staat in de lessen centraal.

Lesmateriaal: Te koop bij de docente (ca. € 27,50).

Donderdag 8 november 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. M. (Martina) Smit - Ríhová
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
drs. M. (Martina) Smit - Ríhová
Drs Martina Smit-Rihova komt uit Praag waar zij Duits, Nederlands en Tsjechisch studeerde. Sinds 1984 geeft zij cursussen Tsjechisch aan volksuniversiteiten en taleninstituten. Auteur van een lesboek Tsjechisch. Martina is verder hoedenmaakster, zij gaf in dat vak ook les.