Volksuniversiteit Den Haag

Cart

No products
Course number: 19-1406

Cursus Koreaans beginners 2

Cursus Koreaans beginners 2
Course number: 19-1406

 Deze cursus volgt op de beginners 1 cursus. Het doel is om eenvoudige Koreaanse zinnen te leren begrijpen en te maken. Er wordt aandacht besteed aan het leren van het Koreaanse alfabet (Hangǔl), wat basale grammatica en woordenschat. Daarna zullen stap voor stap grammaticale constructies worden behandeld, geoefend en getoetst. Gaandeweg zullen ook eenvoudige teksten worden gelezen en, afhankelijk van het niveau en de vorderingen, zal er ook audiovisueel materiaal gebruikt worden. Lessen zijn opgebouwd uit verschillende blokjes: uitspraak, huiswerk, nieuwe grammatica, oefening nieuwe grammatica, dictee en vragenrondje.

Al naar gelang de wensen van de cursisten kunnen bepaalde onderwerpen behandeld worden en kan de nadruk liggen op spreek- en luistervaardigheid, of op lees- en schrijfvaardigheid.

De cursusboeken zijn o.a. te bestellen via www.koreanbooks.de (betaling met paypal) of www.amazon.de (betaling met iDeal).

Tuesday September 17, 2019
12 lessons of 1,5 hrs start time 19:15 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 189,00
Tutor: Ms. M. (Mandakhnar) Chuluun
Books: New Sogang Korean 1A Workbook, New Sogang Korean 1A Student's book (click here for more information)
19:15 - 20:45
Location: Zandvliet Lyceum (click here for address details)
Enroll >
M. (Mandakhnar) Chuluun
M. (Mandakhnar) Chuluun
In 2015 ben ik naar Nederland gekomen om bij mijn Nederlandse man te wonen en hier een nieuw bestaan op te bouwen. Ik heb aan de universiteit van Ulaanbaatar Koreaans en Linguistiek gestudeerd. Ik heb ervaring met lesgeven in Mongools en Koreaans aan verschillende groepen, zoals bachelor studenten, museumgidsen. Ook heb ik een tv-cursus Koreaans gegeven op de Mongoolse televisie.