Werken bij VUDH

Vacatures, docenten en vrijwilligers

Docenten

Voor het komend seizoen zijn wij op zoek naar:

  • Docent Nederlands als tweede taal (NT2)

Om nog meer verbinding met de stad Den Haag te maken zoeken we ook docenten die cursussen of lezingen willen geven over Haagse onderwerpen. Denk aan een stadswandeling, lezing over actuele Haagse thema's, de geschiedenis van Den Haag of bekende Hagenaars.

Ook voor de categorie 'Persoonlijke ontwikkeling' zoeken we extra aanbod. Denk bijvoorbeeld aan mindwalks, mentale vitaliteit of een introductie familie-opstellingen.

Idee pitchen?

Wil je graag een cursus, workshop op lezing verzorgen bij de Volksuniversiteit Den Haag? En sluit deze naar jouw idee goed aan bij de missie en visie van de Volksuniversiteit? Neem dan contact met ons op!
Voorstellen en (open) sollicitaties met CV kun je mailen naar onze directeur, Mieke van Keulen

 

Vrijwilligers

Vind je het leuk om ons af en toe te helpen? Bij de Volksuniversiteit kun je als vrijwilliger een nuttige bijdrage leveren. We werken met een pool van vrijwilligers, waarbij je op projectmatige basis gevraagd wordt om bijvoorbeeld te helpen bij het organiseren van een activiteiten of voor promotionele werkzaamheden. Voor informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met onze directeur Mieke van Keulen (miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl)

Ook zoeken we voor één of meerdere avonden in de week gastvrouwen/heren. Lees hieronder het profiel en kijk of het je wat lijkt!

Onze missie is om iedereen kansen te bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Onze cursussen en lezingen zijn laagdrempelig, betaalbaar én gezellig. Ontmoetingen en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Lijkt het jou leuk om hieraan bij te dragen door onze cursisten een warm welkom te geven? En ben jij één of meerdere avonden per week beschikbaar? Dan zijn wij naar jou op zoek! 

 

Hoe ziet een avond eruit? 

Tussen 18.30-21.00u komen onze cursisten binnen. Jij zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. Je maakt een praatje, beantwoordt een vraag, wijst ze de weg naar het juiste lokaal en attendeert ze op onze eventuele acties en onze agenda met komende cursussen, lezingen en evenementen. Je hebt een open en toegankelijke houding en je vindt, net als wij, persoonlijk contact belangrijk. Affiniteit met social media is een pre.

 

Als we een klik hebben en jij bent een van onze nieuwe vrijwilligers dan ga je deel uitmaken van een startend klein vrijwilligersteam. Er is veel ruimte voor jouw ideeën, ontwikkeling en groei. Bovendien geldt er voor vrijwilligers een mooie kortingsregeling wanneer je zelf een cursus of lezing wilt volgen!

Ben je geprikkeld door deze vacature mail dan met Mieke van Keulen via miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl

 

Meer weten? Neem contact op.