Kennismaken

Kom je met ons kennismaken?

Kom je kennismaken met het team en de docenten van de Volksuniversiteit? Stel je vragen en proef de sfeer op één van onze cursuslocaties of online. Je bent van harte welkom bij de (online) proeflessen, het talenspreekuur in de eerste week van september en op de open avonden in het Zandvliet Lyceum! 

 

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

September ............................................................................................

Proefles Wijsgerigejaargang - GRATIS 
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de proefles. Wil je meer informatie over de Filosofische jaargang, neem dan contact met ons op (info@volksuniversiteitdenhaag.nl)

Denk je er over om een jaar lang mee te gaan op reis door de wereldfilosofie? Wil je binnen één jaar kennis maken met de Europese, Islamitische, Indiase, Boeddhistische, Chinese en de Afrikaanse cultuur en filosofie? Half september start de nieuwe Wijsgerige Jaargang!

Ben je ook benieuwd wat filosofie kan betekenen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Wil je graag kennismaken met de docent, vragen kunnen stellen en horen wat andere mensen hierin beweegt? 

Datum: dinsdag 5 september 2023 
Tijd: 20.00-21.30u
Locatie : ONLINE 

Datum: donderdag 7 september 2023
Tijd: 14.00-15.30u
Locatie: Klokhuis
Docent: Peter van Hooft

---------------------------------------------------------------------------------

Proefles Italiaans - GRATIS (voor beginners en 'opfrissers')
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze proefles. Wil je meer informatie over Italiaanse cursussen, neem dan contact met ons op (info@volksuniversiteitdenhaag.nl)

Ciao bella! Heb jij zin om Italiaans te leren? Of ben je wel eens begonnen maar is het een beetje weggezakt?
Ontdek dan of een cursus Italiaans bij de Volksuniversiteit Den Haag iets voor jou is! In een prettige en informele sfeer neemt de docent je mee in deze Italiaanse les. Je leert over de uitspraak, een aantal praktische zinnen en een beetje grammatica. Deze les is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de Italiaanse taal. 
 
Vrijdag 8 september van 9.30 tot 10.30 uur 
Locatie: Klokhuis, Celebesstraat 4 

Docent: Sophia Salomonson
 
Doe je mee?

 

open avond december

Programma komt in november online.

De week dat we de deuren voor jullie openen is een van de laatste weken van de cursus. Je kunt een kijkje nemen bij een les van de huidige groep cursisten. Zo kun je een goede inschatting maken met welke nieuwe vaardigheden je de cursus afsluit. Je kunt een beetje proeven van de lesstof en de docent (in de pauze of na afloop) en je vragen stellen. We sluiten de week gezellig af op donderdagavond met een hapje en een drankje. Kom langs, neem je vriend/familie/buurvrouw gezellig mee! 

Je mag spontaan binnen lopen of meld je aan, dan houden we je via de mail en onze nieuwsbrief op de hoogte.

Adres: Bezuidenhoutseweg 40, Den Haag