Kennismakingsfestival

Kom kennismaken met ons

Wat is er te doen? 

In januari start het nieuwe cursusprogramma en daarom geven we iedereen de gelegenheid te om onze lessen te proberen op locatie. Mocht je er niet bij kunnen zijn is er op 4 januari de mogelijkheid om ons online te ontmoeten en proeflessen te volgen. Maar je bent ook bij beide van harte welkom!

 

Open lessen @ Lyceum Zandvliet 

Tijdens vier avonden, maandag 12 t/m donderdag 15 december, kun je op één van onze cursuslocaties bij verschillende lessen binnenlopen. Ook zijn medewerkers van de Volksuniversiteit aanwezig om al je vragen te stellen. Het programmaoverzicht vind je hier. Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor één of alle dagen via deze link. Voor ons handig om te weten of je komt, zodat er een hapje en drankje klaar staat. Je kunt alleen komen, of neem gezellig iemand mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! De docenten geven les met de deur open zodat je even binnen kunt wandelen, of zelfs een hele les bijwonen. Medewerkers van de Volksuniversiteit zijn beschikbaar tussen 18.00-21.00u voor vragen, hulp met inschrijven en meer. 

 

Proeflessen @ Online 

Op woensdag 4 januari starten we om 19.30u de online kennismaking met een korte lezing over breinwetenswaardigheden door Marjan de Ruijter. Daarna kun je verschillende proeflessen volgen. Voor het hele programma graag even aanmelden. Zodat we je via de mail op de hoogte kunnen houden. 

KF 22/23 roze