Cursus - Duurzaamheid in het dagelijks leven

Duurzaamheid in het dagelijks leven
Wist je dat een plastic zakje tot 20 jaar nodig heeft om te vergaan?
Of dat 1 sigarettenpeuk tot 8 liter water verontreinigt?
En dat voor het maken van 1 shirt 2500 liter water wordt gebruikt (en voor een spijkerbroek zelfs 7000 liter)?

Het gaat er in deze cursus 'Duurzaamheid in het dagelijks leven’ niet om of je dat al weet.
Door deze cursus te bekijken, geef je al blijk van interesse om 'duurzaam leven' een plek te geven in jouw leven. Of doe je dat al en ben je op zoek naar verdieping?
De cursus 'Duurzaamheid in het dagelijks leven’ leidt je in 8 sessies naar inzicht om je leven duurzamer te maken.

In de inspirerende en interactieve sessies bespreekt de docent de actuele inzichten met je en leert je door 'een groene bril' te kijken.
De docent zal je uitdagen in gesprek te komen over duurzaamheid en geeft je praktische informatie om direct aan de slag te gaan!

Donderdag 17 februari 2022
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.M.M. (Annemarie) Bergsma
A.M.M. (Annemarie) Bergsma
Annemarie Bergsma is tropisch landbouwkundige, verpleegkundige en docente aan de Haagse Hogeschool. Ze is een voorvechtster voor verduurzaming, gedreven om een betere wereld voor onze kinderen achter te laten. In haar lessen streeft zij er naar dat deelnemers een inspirerende en gezellige tijd hebben, de lessen zijn verbindend en vol hoop.
//-->