Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-2646

Schrijfwandeling

Schrijfwandeling
Cursuscode: 21-2646

Hou je van schrijven, maar ben je soms aan het zoeken naar een onderwerp? Wil de inspiratie maar niet komen? Of heb je nog geen ervaring met creatief schrijven en lijkt het je leuk dit eens te proberen? En hou je ook nog van wandelen? 

Tijdens deze schrijfwandeling door het centrum van Den Haag (startpunt Den Haag CS) laten we ons inspireren door plekken, objecten of gebouwen waaraan we normaal gesproken vaak achteloos voorbijlopen. Hoe kunnen deze plaatsen inspireren tot een verhaal of gedicht? Aan de hand van een korte schrijfoefening bij elk punt laten we onze creativiteit stromen.
In de tweede bijeenkomst, die online via ZOOM plaatsvindt, gaan we onze opgedane inspiratie uitwerken tot een (concept-)verhaal of gedicht. 

Het doel van deze schrijfwandeling is het op gang brengen van het creatief schrijfproces en niet het afleveren van een perfect verhaal. Dus ook als je nog geen ervaring hebt met creatief schrijven kun je gewoon meedoen. 

 

1e bijeenkomst woensdag 29 juni 2022 13.30-15.00 uur

2e bijeenkomst zaterdag 2 juli 2022 online via ZOOM 11.00-12.30 uur


Opmerkingen:

-Kleed je geschikt voor het weer en neem evt. regenkleding/paraplu mee. We gaan bij de oefeningen telkens een tijdje stilstaan. Dat kan iets frisser zijn, dus houd hier rekening mee.
-Neem zelf papier en pen mee en iets hards (bv. een hard notitieblok of klembord) als ondergrond.
-De docente zal de cursisten informeren m.b.t. het startpunt van de wandeling.

 

Woensdag 29 juni 2022
2 wandelingen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 32,50
Mw. drs. M.F. (Marianne) Timmer
13:30 - 15:00
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
drs. M.F. (Marianne) Timmer
drs. M.F. (Marianne) Timmer
Creativiteit, schrijven en bewustwording zijn de drie grote thema's die mij inspireren en motiveren. Een studie Nederlands en vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording geven mij de achtergrond om deze zaken uit te dragen naar anderen. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen aan het eind van een training of workshop een stuk bewuster zijn geworden van zichzelf of hun creativiteit hebben leren inzetten voor het maken van een mooi product.
//-->