Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-2261

Cursus Astrologie

Cursus Astrologie
Cursuscode: 21-2261

Astrologie staat vol in de belangstelling. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in wat de stand van de Zon, de Maan en de overige planeten je kunnen vertellen over persoonlijkheid en lotgevallen. Van jezelf, je partner, vrienden, familieleden of collega’s. En inderdaad kan de horoscoop vaak verrassend nauwkeurig schetsen wie je bent. Hoe je karakter in elkaar zit, waar je talenten liggen, welke opgaven het bestaan aan je stelt. En hoe je jezelf tot anderen verhoudt, in zakelijke en persoonlijke contacten. 
Astrologie is een rijke, complexe materie. Het specialisme houdt het midden tussen kunst, ambacht en wetenschap. Alleen door véél te doen, aan de hand van concrete horoscopen, kun je het in de vingers krijgen. In vier ochtenden gaan we in vogelvlucht de belangrijkste begrippen behandelen en daarnaast ook veel oefenen. Theorie wordt steeds tastbaar gemaakt met behulp van concrete horoscopen, van bekende persoonlijkheden maar ook van markante gebeurtenissen uit de actualiteit of van wat langer geleden. Als cursist krijg je jouw eigen geboortebeeld om zelf het geleerde op toe te kunnen passen. 

* Als u lid bent van de Openbare Bibliotheek Den Haag, ontvangt u € 16,- korting en betaalt u € 140,- voor deze cursus. Vermeld uw lidmaatschapsnummer bij de opmerkingen op het inschrijfformulier en kies bij betaling voor automatische incasso.

Vrijdag 4 februari 2022
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 156,00
Dhr. M. (Michael) Bruijn
10:00 - 13:00
Locatie: Centrale Bibliotheek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Michael) Bruijn
M. (Michael) Bruijn
Michael Bruijn is zelfstandig ondernemer, management-adviseur en gepubliceerd auteur (http://www.mkw-uitgevers.nl/pocketfilosoof.html). Naast zijn bedrijfskundige scholing (MBA van IMD Lausanne) en internationale loopbaan in het bedrijfsleven houdt hij zich al sinds dertig jaar intensief bezig met astrologie. Hij volgde zijn opleiding onder meer bij de vermaarde astroloog Wolfgang Döbereiner (1928-2014), grondlegger van de Münchener Rhythmenlehre. Michael heeft een astrologische adviespraktijk (www.astropraxis.nl) en heeft daarnaast een website ontwikkeld voor studie- en beroepskeuze op astrologische grondslag (www.jobhoroscope.com). Hij is gevestigd in Bloemendaal.
//-->