Cursus elektrische gitaar (t/m 20 jaar) 10 privélessen

Leer elektrisch gitaarspelen bij Muziekschool Zuid57!

Als je niet wilt of kunt deelnemen aan een van de groepscursussen, schrijf je dan in voor privélessen.

Deze cursus bestaat uit 10 (wekelijkse) lessen van 30 minuten. Afspraken over lestijden en cursusinhoud maak je met de docent.

Je kunt hier inschrijven voor een blok van 10 lessen.

LET OP!
- De lessen dienen in principe binnen 1 cursusseizoen te worden gevolgd, tenzij anders overeengekomen.

- Afgesproken lessen kunnen tot 24 uur voor de les worden geannuleerd. Lessen die korter van tevoren worden geannuleerd, vervallen.

- Muzieklessen voor deelnemers t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw.

- Ooievaarspasregelingen zijn niet van toepassing op privélessen.

Data en tijd in overleg
10 lessen van 0,5 uur aanvangstijd (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. L. (Lennert) Kemper
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Lennert) Kemper
Gitaar- en muziekles geven doe ik al vanaf 2008 vanuit de overtuiging dat iedereen muzikaal is en gitaar kan leren spelen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Inmiddels heb ik honderden leerlingen geholpen, gecoacht en begeleid om de eerste stappen te zetten of beter te worden als gitaristen en muzikanten. Ik heb ervaring met het geven van privé- en groepslessen gitaar, songwriting en toegepaste muziektheorie, het leiden van muziekworkshops en het coachen van bands. Dit heb ik gedaan bij diverse (muziek)scholen, organisaties, in mijn eigen lespraktijk en online wereldwijd via diverse videochat-media.