Cursus piano (vanaf 21 jaar) - privélessen

Leer pianospelen bij Muziekschool Zuid57!

Als u niet wilt of kunt deelnemen aan een van de groepscursussen, kunt u inschrijven voor privélessen.

Deze cursus bestaat uit 10 (wekelijkse) lessen van 30 minuten. Afspraken over lestijden en cursusinhoud maakt u met de docent.

U kunt hier inschrijven voor een blok van 10 lessen.

LET OP!
- De lessen dienen in principe binnen 1 cursusseizoen te worden gevolgd, tenzij anders overeengekomen.

- Afgesproken lessen kunnen tot 24 uur voor de les worden geannuleerd. Lessen die korter van tevoren worden geannuleerd, vervallen.

- Muzieklessen voor deelnemers vanaf 21 jaar zijn belast met 21% btw

- Ooievaarspasregelingen zijn niet van toepassing op privélessen

Data en tijd in overleg
10 lessen van 0,5 uur aanvangstijd (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. A. (Armin) Segger
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Armin) Segger
Activiteiten van pianist Armin Segger (1959): Pianodocent in Den Haag en Lunteren, repetitor op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, actief in diverse ensembles, waaronder Mind the Gap Experience en Continuous Brass. Solist in recitals met werken van uiteenlopende componisten. Componist van werken voor piano.