Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-3095

Cursus gitaar (t/m 20 jaar) - 10 privélessen

Cursus gitaar (t/m 20 jaar) - 10 privélessen
Cursuscode: 21-3095

Leer gitaarspelen bij Muziekschool Zuid57!

Als u niet wilt of kunt deelnemen aan een van de groepscursussen, kunt u inschrijven voor privélessen.

Deze cursus bestaat uit 10 (wekelijkse) lessen van 30 minuten. Afspraken over lestijden en cursusinhoud maakt u met de docent.

U kunt hier inschrijven voor een blok van 10 lessen.

LET OP!
- De lessen dienen in principe binnen 1 cursusseizoen te worden gevolgd, tenzij anders overeengekomen.

- Afgesproken lessen kunnen tot 24 uur voor de les worden geannuleerd. Lessen die korter van tevoren worden geannuleerd, vervallen.

- Muzieklessen voor deelnemers t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw.

- Ooievaarspasregelingen zijn niet van toepassing op privélessen.

Data en tijd in overleg
10 lessen van 0,5 uur aanvangstijd
Prijs: € 247,00
Dhr. (Thomas) Preda
-
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Thomas) Preda
(Thomas) Preda
Thomas Preda is een 19 jarige musicus, opgegroeid in Den Haag. Van kleins af aan bespeelt Thomas al vele verschillende instrumenten waaronder de elektrische gitaar, akoestische gitaar, piano, contrabas en de elektrische bas. Daarnaast produceert Thomas zijn eigen muziek en is hij een singer/rapper/songwriter. Samen met zijn broer Eduard heeft hij al vele optredens in Nederland, maar ook in het buitenland gegeven. Verschillende festivals, concerten, tv opnames bij onder andere Podium Witteman, interviews in de krant en radio opnames waaronder NPO Radio 4. Afgelopen jaar, nadat Thomas zijn gymnasium diploma heeft behaald aan Christelijk Gymnasium Sorghvliet, werd hij toegelaten op het Berklee college of Music te Boston, Amerika. Helaas is dit niet doorgegaan door COVID-19, maar zodra het allemaal weer als vanouds is, gaat Thomas zeker terug naar Boston om voort te bouwen op zijn kennis en talenten. Thomas geeft les in elektrische (bas)gitaar & akoestische gitaar. 'We kunnen samen duiken in muziektheorie, techniek, kampvuurakkoorden, complexe jazz en popliedjes. De les is in te richten naar eigen keus en we kunnen het les per les aankijken of een stuk nemen waar we grondig mee aan de slag gaan voor een paar lessen. Kortom, alles is mogelijk'
//-->