Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19-3201

Tra-la-la, samen zingen en spelen (ouder/verzorger en kind 1-4 jaar)

Tra-la-la, samen zingen en spelen (ouder/verzorger en kind 1-4 jaar)
Cursuscode: 19-3201

Kinderen zijn gek op dansen, zingen en muziek maken. Een kind laat dit van nature op eigen wijze zien en horen. Dit gaat voor een deel automatisch en voor een deel moet dit gestimuleerd worden.

Op speelse wijze wordt dit aangeboden bij “ Tra-la-la, Samen zingen en spelen”. Er worden eenvoudige liedjes gezongen, met begeleiding, en de kinderen maken muziek op o.a. de Afrikaanse trommel, fluit, rammelaar en ritme stokjes. Herhaling geeft plezier, het weten wat er komen gaat geeft houvast en veiligheid. Daarom worden alle liedjes een paar keer in de les gezongen zodat je samen de tijd krijgt de liedjes te leren herkennen en mee te kunnen zingen.

Naast het zingen wordt er gestapt, gedanst en gespeeld in de ruimte. Ook zijn er stille momenten, waarbij er instrumenten worden aangeboden waar je kindje rustig van wordt. Zo ervaart je kind spelenderwijs wat ritme, melodie, stilte en geluid is. De muziekles biedt ook interactief spel met geluiden om de taalontwikkeling te stimuleren en ervaring met succes te creëren. Muzikale kwaliteiten en zangervaring zijn niet nodig. Vooral samen zingen en plezier hebben is het doel van deze les.
De liedjes die we zingen komen van over de gehele wereld en kunnen ook thuis gezongen worden, de tekst is makkelijk en deze krijg je mee naar huis, zodat je het zingen thuis op kunt pakken of het samen zingen uit kan breiden.

Maandag 23 september 2019
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 310,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Albena) Treiture
10:00 - 11:00
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Albena) Treiture
A. (Albena) Treiture