Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-3492

Cursus Piano (10-15 jaar) - gevorderden

Cursus Piano (10-15 jaar) - gevorderden
Cursuscode: 21-3492

Leer pianospelen bij Muziekschool Zuid57!

De piano is een kleurrijk en veelzijdig instrument. Als je hierop speelt vorm je een groot orkest, waarbij de vingers de orkestleden zijn. De dirigent ben jezelf!  Fluisterzachte klanken, luid hamerende geluiden en melancholieke melodieën kunnen aan het instrument worden ontfutseld. De piano is een geweldige uitlaatklep voor emoties. Ook leent de pianoforte (Italiaans voor: zacht-sterk) zich voor samenspelen. Denk hierbij aan 4-handig spel op één of twee piano’s, en als begeleiding van andere instrumenten. Bij alles staat plezier in muziek maken voorop.

Deze cursus is een vervolg op de half-gevorderdencursussen. We gaan verder met zaken als het notenlezen en de opbouw van akkoorden. Er is ruimte voor een breed scala aan muziekstijlen. Tevens behoort leren improviseren tot de mogelijkheden.

In de lesruimte hebben wij de beschikking over een prachtige akoestische piano en zes digitale instrumenten, alle voorzien van pedaal en koptelefoon. 


Ooievaarspas: 50% tot maximum van 165 euro per schooljaar.
Kinderen Doen Mee 100% Kinderen Doen Mee regeling

Woensdag 29 september 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 16:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 319,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A. (Armin) Segger
16:45 - 17:45
Locaties: Zuid57, Zuid57, Zuid57, Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Armin) Segger
A. (Armin) Segger
Activiteiten van pianist Armin Segger (1959): Pianodocent in Den Haag en Lunteren, repetitor op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, actief in diverse ensembles, waaronder Mind the Gap Experience en Continuous Brass. Solist in recitals met werken van uiteenlopende componisten. Componist van werken voor piano.
//-->