Cursus ukelele - beginners (9-12 jaar)

Voor kinderen is de ukulele een fantastisch instrument om in de muziekwereld te beginnen. Het lijkt op een gitaar, maar is veel kleiner en heeft maar vier snaren in plaats van zes, perfect voor de kleine handjes! Het is ook goedkoop en makkelijk om mee te nemen.

In deze cursus leren de kinderen noten lezen waardoor zij vrolijke melodieën leren spelen. Zij leren ook akkoorden en eenvoudige slagtechnieken die zij gebruiken om nummers te spelen.

Voor de lessen wordt een sopraan ukelele met standaard stemming gebruikt: g-c-e-a

We gebruiken het boek Ukelele voor kinderen.

Ooievaarspas:  50% tot maximum van 165 euro per kalenderjaar.
Kinderen Doen Mee 100% Kinderen Doen Mee regeling

Vrijdag 15 maart 2019
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 305,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. S. (Sahil) Bahl
Boek: Ukelele voor kinderen - boek 1 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Sahil) Bahl
Sahil Bahl heeft een bachelor of arts in music management en klassieke gitaar behaald aan de California State University, Northridge, in de Verenigde Staten. Hij speelt al 23 jaar gitaar in verschillende stijlen zoals pop/rock, folk, blues en klassiek. Hij heeft tien jaar ervaring in het geven van gitaarles, waar hij veel voldoening uit haalt. Sahil geeft groepslessen en privélessen in de eerder genoemde stijlen aan zowel kinderen als volwassenen van alle niveaus. Ook geeft Sahil ukulelelessen aan kinderen en volwassenen. Sahil is tevens actief als singer songwriter, producer en componist.