Cursus Ukelele (t/m 20 jaar) - 10 privélessen

Leer ukelele spelen bij Muziekschool Zuid57!

Als u niet wilt of kunt deelnemen aan een van de groepscursussen, kunt u inschrijven voor privélessen.

Deze cursus bestaat uit 10 (wekelijkse) lessen van 30 minuten. Afspraken over lestijden en cursusinhoud maakt u met de docent.

U kunt hier inschrijven voor een blok van 10 lessen.

LET OP!
- De lessen dienen in principe binnen 1 cursusseizoen te worden gevolgd, tenzij anders overeengekomen.

- Afgesproken lessen kunnen tot 24 uur voor de les worden geannuleerd. Lessen die korter van tevoren worden geannuleerd, vervallen.

- Muzieklessen voor deelnemers t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw.

- Ooievaarspasregelingen zijn niet van toepassing op privélessen.

Data en tijd in overleg
10 lessen van 0,5 uur aanvangstijd (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. S. (Sahil) Bahl
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Sahil) Bahl
Sahil Bahl heeft een bachelor of arts in music management en klassieke gitaar behaald aan de California State University, Northridge, in de Verenigde Staten. Hij speelt al 23 jaar gitaar in verschillende stijlen zoals pop/rock, folk, blues en klassiek. Hij heeft tien jaar ervaring in het geven van gitaarles, waar hij veel voldoening uit haalt. Sahil geeft groepslessen en privélessen in de eerder genoemde stijlen aan zowel kinderen als volwassenen van alle niveaus. Ook geeft Sahil ukulelelessen aan kinderen en volwassenen. Sahil is tevens actief als singer songwriter, producer en componist.