Cursus viool (t/m 20 jaar) - 10 privélessen

Leer viool spelen bij Muziekschool Zuid57!

Als je niet wilt of kunt deelnemen aan een van de groepscursussen, kun je je inschrijven voor privélessen.

Deze cursus bestaat uit 10 (wekelijkse) lessen van 30 minuten. Afspraken over lestijden en cursusinhoud maak je met de docent.

Je kunt je hier inschrijven voor een blok van 10 lessen.

LET OP!
- De lessen dienen in principe binnen 1 cursusseizoen te worden gevolgd, tenzij anders overeengekomen.

- Afgesproken lessen kunnen tot 24 uur voor de les worden geannuleerd. Lessen die korter van tevoren worden geannuleerd en gemiste lessen vervallen.

Data en tijd in overleg
10 lessen van 0,5 uur aanvangstijd (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D. (Diana) Byazarti
Locatie: Dalton (klik hier voor de adresgegevens)