cursus viool (vanaf 6 jaar) - half beginners

Leer viool spelen bij Muziekschool Zuid57.

Samen spelen en speelplezier staan centraal in de lessen. Je krijgt gelegenheid om kennis te maken met verschillende muziekstijlen: klassiek, pop, tango en wereldmuziek. Daarnaast verdiepen we ons in de bijbehorende theorie en de algemene muzikale vorming.

Dit is een cursus voor kinderen die al een beetje viool kunnen spelen. We werken in een kleine groep van 3-4 kinderen.

Ooievaarspas:  50% tot maximum van 165 euro per schooljaar.
Kinderen Doen Mee 100% Kinderen Doen Mee regeling
Zaterdag 5 september 2020
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 310,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. D. (Diana) Byazarti
Locatie: Dalton (klik hier voor de adresgegevens)
D. (Diana) Byazarti
Diana is afgestudeerd master viool. Ze heeft ruim tien jaar ervaring met lesgeven: individueel, groepen en ensemble, zowel aan beginners als aan (ver)gevorderden. Naast het lesgeven is ze uitvoerend musicus en treedt zij op als soliste, speelt zij kamermuziek en remplaceert ze bij verschillende orkesten. (Foto: www.mariececilethijs.com)