Cursus Russisch beginners 1 (A1-a)

In deze cursus Russisch beginnen we met het bestuderen van het Russisch alfabet (Cyrillisch schrift) en het kunnen schrijven in dit schrift. Je leert een aantal basisvaardigheden in het Russisch toepassen (jezelf voorstellen, naar de weg vragen, iemand begroeten, iets bestellen).
Wat grammatica betreft maak je kennis met de naamvallen van de zelfstandignaamwoorden en enkele werkwoordsvervoegingen. Spreek- en luistervaardigheid zijn belangrijke aandachtspunten in de cursus. Daarnaast besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Woensdag 4 november 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 (2CD's), Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)