Cursus Russisch beginners 1&2 intensief (A1-a+b)

In deze cursus Russisch bestuderen we het Russisch alfabet (Cyrillisch schrift) en het schrijven van dit schrift. U leert basisvaardigheden in het Russisch toepassen (uzelf voorstellen, naar de weg vragen, iemand begroeten, iets bestellen). U maakt kennis met de naamvallen van de zelfstandig naamwoorden en enkele vervoegingen van werkwoorden. Spreek- en luistervaardigheid zijn belangrijke aandachtspunten.

Let op! Dit is een intensieve cursus en u dient rekening te houden met een studiebelasting van ca. 6 uur per week.

Maandag 2 november 2020
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek, Paspoort voor Rusland 1 - luistermateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.