Cursus Russisch beginners 3&4 intensief (A1-c+d)

In deze cursus Russisch gaan we verder met het bestuderen we het Russisch alfabet (Cyrillisch schrift) en het schrijven van dit schrift. Je leert basisvaardigheden in het Russisch toepassen (jezelf voorstellen, naar de weg vragen, iemand begroeten, iets bestellen). Je maakt kennis met de naamvallen van de zelfstandig naamwoorden en enkele vervoegingen van werkwoorden. Spreek- en luistervaardigheid zijn belangrijke aandachtspunten.

We behandelen de tweede helft van Paspoort 1.

Let op! Dit is een intensieve cursus en je dient rekening te houden met een studiebelasting van ca. 6 uur per week.

Donderdag 24 september 2020
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek, Paspoort voor Rusland 1 - luistermateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.