Cursus Russisch beginners 4 (A1-d)

Wist u dat het Russisch de meest gesproken taal in Europa is? Ongeveer 145 miljoen mensen hebben Russisch als moedertaal. Het is de officiële taal van Rusland, maar ook buiten Rusland wordt deze taal veel gesproken, zoals bijvoorbeeld in Estland, Letland en Litouwen. Hoewel men zich in Rusland steeds meer verstaanbaar kan maken in het Engels, wordt het zeer gewaardeerd als u een gesprek kan voeren in het Russisch. Een taalcursus Russisch kan u goed van pas komen wanneer u voor werk, studie of vakantie naar Rusland afreist.

Russisch beginners 4 (A1-d)
Wie de cursussen Russisch beginners 1, 2 en 3 heeft gevolgd of eerder ca. anderhalf jaar Russisch heeft gedaan, kan deelnemen aan Russisch beginners 4. In deze cursus gaan we verder met hoofdstuk 8 van Paspoort Russisch en het leren toepassen van basisvaardigheden in communicatie. Wat grammatica betreft maakt u kennis met de naamvallen van de zelfstandignaamwoorden en enkele werkwoordsvervoegingen. Spreek- en luistervaardigheid zijn belangrijke aandachtspunten in de cursus. Daarnaast besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Dinsdag 12 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)