Cursus Russisch half-gevorderden 1 (B1-a)

Deze cursus is een vervolgcursus voor diegenen die Paspoort 1 hebben afgerond of Russisch beheersen op A2-niveau en verder willen naar B1-a niveau. We starten in hoofdstuk 1 van Paspoort 2.

Je vergroot uw opgedane kennis van de grammatica met onder andere kennis van de deelwoorden, werkwoorden van beweging en de verbuiging van de telwoorden. Je vergroot je woordenschat en oefent in spreken, schrijven en lezen. Ook in deze cursus besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Donderdag 5 november 2020
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 2 tekstboek, Paspoort voor Rusland 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)