Cursus Russisch half-gevorderden 3&4 intensief (B1-c+d)

Deze cursus is een vervolg op de half-gevorderden 1&2 (B1-a+b) cursus. We gaan verder vanaf (ongeveer) hoofdstuk 19 van Paspoort 2.

Je vergroot je opgedane kennis van de grammatica met onder andere kennis van de deelwoorden, werkwoorden van beweging en de verbuiging van de telwoorden. Je vergroot je woordenschat en oefent in spreken, schrijven en lezen. Ook in deze cursus besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Woensdag 13 januari 2021
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boeken: Paspoort voor Rusland 2 tekstboek, Paspoort voor Rusland 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.