Cursus Russisch beginners 1 (A1-a)

In deze cursus Russisch beginnen we met het bestuderen van het Russisch alfabet (Cyrillisch schrift) en het kunnen schrijven in dit schrift. Je leert een aantal basisvaardigheden in het Russisch toepassen (jezelf voorstellen, naar de weg vragen, iemand begroeten, iets bestellen).
Wat grammatica betreft maak je kennis met de naamvallen van de zelfstandignaamwoorden en enkele werkwoordsvervoegingen. Spreek- en luistervaardigheid zijn belangrijke aandachtspunten in de cursus. Daarnaast besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Woensdag 22 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek, Paspoort voor Rusland 1 - luistermateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.