Cursus Russisch half-beginners 1 (A2-a)

Deze cursus is een vervolg op Russisch beginners 2 en beginners 4 van het voorjaar van 2021 en geschikt voor diegenen die hoofdstuk 9 van Paspoort 1 hebben afgerond. We starten dan ook in hoofdstuk 10 van Paspoort 1.

Wat grammatica betreft gaan we verder met de naamvallen van de bijvoeglijk naamwoorden en gaan we dieper in op de werkwoorden, zoals de aspectparen en de voorvoegsels. U vergroot uw woordenschat en spreekvaardigheid. Ook in deze cursus blijven we aandacht besteden aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Dinsdag 21 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)