Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-1780

Cursus Russisch half-gevorderden 3 (B1-c)

Cursus Russisch half-gevorderden 3 (B1-c)
Cursuscode: 21-1780

Deze cursus is een vervolg op de half-gevorderden 2 cursus en diegenen die de eerste helft van niveau B1 hebben afgerond. We gaan verder met hoofdstuk 19 van Paspoort 2.

Je vergroot uw opgedane kennis van de grammatica met onder andere kennis van de deelwoorden, werkwoorden van beweging en de verbuiging van de telwoorden. Je vergroot je woordenschat en oefent in spreken, schrijven en lezen. Ook in deze cursus besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Dinsdag 2 november 2021
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 156,00
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 2 tekstboek, Paspoort voor Rusland 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:15
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
dr. D.G. (Dennis) Ioffe
dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Dennis Ioffe is werkzaam aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Universiteit Gent. Hij is ook een gastonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) waar hij promoveerde in 2009 bij de afdelingen 'Slavistiek' en 'Cultural Analysis'. Daarvoor werkte hij als docent en wetenschappelijke medewerker aan de University of Edinburgh (Verenigd Koninkrijk), Memorial University (Canada) en ook zijn Alma Mater - de Universiteit van Amsterdam (Nederland). Hij is de auteur van meer dan honderd wetenschappelijke artikelen en hoofdredacteur van tien boekencollecties. Sinds 2016 werkt hij als Co-editor-in-chief van het wetenschappelijk tijdschrift 'Russian Literature' bij Elsevier Science BV. Hij heeft tientallen lezingen gegeven in verschillende landen zoals de VS, Frankrijk, Rusland, Duitsland, Zwitserland, Verenigde Koninkrijk, Zuid Korea, Servië, Finland, enz..