Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20-2651

Workshop - Schrijvend het jaar uit... en het nieuwe jaar in!

Workshop - Schrijvend het jaar uit... en het nieuwe jaar in!
Cursuscode: 20-2651

Wil je eens stilstaan bij het afgelopen jaar, om bewust, vol goede moed en plannen het nieuwe jaar in te gaan? In de workshop “Schrijvend het jaar uit… en het nieuwe jaar weer in!” sta je stil bij de belangrijke mijlpalen en gebeurtenissen in afgelopen jaar in jouw leven. Dit kunnen grote, maar ook heel kleine zaken zijn, vervelende en leuke dingen, maar invloed op jou hebben ze altijd. Wat neem je uit dit jaar mee voor volgend jaar, en wat wil je juist loslaten, of anders gaan doen?

Al schrijvend evalueren en onderzoeken we het afgelopen jaar en stellen we een positieve intentie op om het nieuwe jaar mee in te luiden.

Zondag 10 januari 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 40,00
Mw. drs. M.F. (Marianne) Timmer
13:00 - 16:00
Locatie: ONLINE - videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
drs. M.F. (Marianne) Timmer
drs. M.F. (Marianne) Timmer
Creativiteit, schrijven en bewustwording zijn de drie grote thema's die mij inspireren en motiveren. Een studie Nederlands en vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording geven mij de achtergrond om deze zaken uit te dragen naar anderen. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen aan het eind van een training of workshop een stuk bewuster zijn geworden van zichzelf of hun creativiteit hebben leren inzetten voor het maken van een mooi product.