Open in de browser

NIEUWSBRIEF Volksuniversiteit Den Haag

juli 2021 Het is zomer, de zon schijnt en de grote vakantie breekt aan. We mogen weer op reis en het ziet ernaar uit dat we ons daarna kunnen verheugen op een "normaal" cursusjaar waarin we weer kunnen leren op de manier waarop we dat het fijnst vinden: samen met anderen op locatie. De inschrijving voor het nieuwe cursusseizoen is geopend! Je kunt binnenkort weer volop bij ons aan de slag met cursussen in alle categorie├źn. Maak tijdens de Open Dag kennis met ons en stel daar al je vragen. En natuurlijk stellen we je graag voor aan onze nieuwe directeur: Mieke van Keulen. Lees snel verder.

Mark gaat, Mieke komt

Zoals we eerder lieten weten, gaat directeur Mark Vermin ons na bijna zestien jaar verlaten om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij wordt per 1 augustus opgevolgd door Mieke van Keulen:

"Met veel plezier en vol plannen neem ik het stokje van Mark over. De VUDH is een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht. In beweging blijven door jezelf verder te ontwikkelen, mooie ontmoetingen te hebben en samen nieuwe dingen te leren: dat kan hier, en dat gun ik iedereen!"

Lees meer....

Nieuw cursusprogramma: inschrijving is gestart!

Ons nieuwe cursusprogramma staat online! Zo kun je in de zomer op je gemak een keuze maken uit het brede aanbod en heb je alvast iets leuks om naar uit te kijken. Er is dit jaar geen gedrukte cursusgids, maar op de website kun je een PDF van het complete cursusoverzicht downloaden. De uitgebreide cursusinformatie, teksten, foto's en filmpjes vind je natuurlijk op de website. Op de social media worden steeds andere cursussen uitgelicht.

Zie je een leuke cursus? Schrijf je dan direct in, want dan ben je verzekerd van een plaats. Vol is vol!

Wil je direct de PDF van het nieuwe cursusoverzicht bekijken? Klik dan hier.

Kom kennismaken tijdens onze Open Dag

Wil je kennismaken met de VUDH? Kom dan naar onze Open Dag en stel vrijblijvend al je vragen! Diverse docenten zijn aanwezig. Zij vertellen je alles wat je wilt weten over hun cursussen. Ook is het mogelijk om cursusmateriaal in te zien. Wil je een taal leren, maar weet je niet op welk niveau je moet instromen? De docent van de betreffende cursus kan je hierover adviseren. De Open Dag vindt plaats op:

zaterdag 4 september 11.00-13.00 uur locatie Zandvliet (Bezuidenhoutseweg 40)

Ongeveer een week van tevoren kun je op de website zien van welke cursussen er docenten aanwezig zijn. Je vindt de lijst vanaf eind augustus hier.

Boekhandel Intertaal is aanwezig met een boekentafel. Je kunt hier de leermiddelen inkijken en aanschaffen of bestellen. Op de Intertaaluitgaven en een aantal boeken van internationale uitgevers ontvang je als cursist van de VUDH 10% korting.

Als je verhinderd bent op 4 september en/of liever een online intakegesprek wilt inplannen met een docent, stuur ons dan even een e-mail: info@volksuniversiteitdenhaag.nl.

Zomervakantie

In verband met de zomervakantie is ons secretariaat voor het publiek gesloten van maandag 12 juli t/m maandag 23 augustus. In deze periode zijn we wel bereikbaar per mail. Ook kun je je online inschrijven voor een cursus naar keuze. Wij verwerken namelijk wel gewoon je aanmelding.

Wij wensen je een fijne zomer toe!

Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag, (070) 328 03 41
www.volksuniversiteitdenhaag.nl

Afmelden? Stuur een reply op dit bericht.

Andere vragen of opmerkingen?
Mail naar info@volksuniversiteitdenhaag.nl.