Open in de browser

Nieuwsbrief september

Na nog een paar zomerse dagen is de herfst nu toch echt begonnen. Een mooie tijd om nieuwe dingen te leren en zo mentaal fit te blijven. Veel cursisten zijn vorige week al gestart met een talencursus, muziekles, cursus filosie, fotografie, schilderen, gebarentaal of een van de andere onderwerpen uit ons brede aanbod. Ook komende weken starten weer diverse cursussen, workshops en lezingen.
Waar gaat jouw interesse naar uit?

Bekijk het complete aanbod op de website en schrijf je snel in.

Do you speak English?

Wil je graag (beter) Engels leren spreken? Dan ben je bij de Volksuniversiteit aan het juiste adres. We bieden diverse cursussen Engels, met niveaus van beginners tot gevorderden.

Nieuw: De korte cursus Interactive Storytelling! In zes bijeenkomsten ga je samen verhalen maken en vergroot je op een leuke manier je kennis van de Engelse taal.

Opgeruimd staat netjes!

Van oudsher is het najaar en de winter een periode van loslaten, opruimen, bezinning en herijken. In deze periode zitten we weer meer binnen en kun je behoefte hebben aan rust in je huis.
Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.
Want hoe pak je dit nu handig aan? In de workshop ‘Zo lukt opruimen je wel' leer je stap voor stap hoe je je spullen het beste kunt uitzoeken en opruimen. Wat kun je wél en wat vooral beter niet doen en hoe zorg je dat het opgeruimd blijft?

Tip: Dit is een leuke workshop om samen met een vriend of vriendin te doen. Ook is het leuk om deze workshop weg te geven als een origineel cadeau!

De sterren leren kennen

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar dat wat zich 'daarboven' afspeelt? Maar geen puf voor zware natuur- en wiskundige verhandelingen? Dan is deze cursus Sterrenkunde echt iets voor jou! Tijdens de lessen wordt naast theorie ook veel aandacht besteed aan het zelf doen van waarnemingen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen.

Let op: Deze cursus start al op 4 oktober!

Tot snel?

We ontmoeten je dit najaar graag weer!

Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag, (070) 328 03 41
www.volksuniversiteitdenhaag.nl

Afmelden? Stuur een reply op dit bericht.

Andere vragen of opmerkingen?
Mail naar info@volksuniversiteitdenhaag.nl.