Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22-1037

Cursus Chinees beginners 4

Cursus Chinees beginners 4
Cursuscode: 22-1037

Heb jij de cursus Chinees beginners 3 gevolgd? Dan is deze cursus zeker geschikt voor jou! Maar je kunt natuurlijk ook instromen als je op een andere manier de basis van de Chinese taal hebt geleerd. Deze cursus is er op gericht om een basiskennis van het (Manderijn) Chinees te leren. De lessen zijn afwisselend, er wordt veel geoefend met tonen en klanken. Daarnaast is er aandacht voor het uitbreiden van de woordenschat en de grammaticale structuren. Je luister- en spreekvaardigheid wordt verder getraind.

Na deze cursus van 12 lessen en enkele uren zelfstudie per week ben je in staat eenvoudige gesprekken in het Chinees te voeren. Daarnaast kun je een paar honderd Chinese karakters lezen en schrijven!

Het moderne cursusboek Conversational Chinese wordt bij deze cursus gebruikt. Alle teksten zijn voorzien van Engelse vertalingen. Het is daarom van belang dat je de basiskennis van de Engelse taal beheerst om deze cursus te kunnen volgen. De lessen worden in het Nederlands / Chinees gegeven. Bij de methode hoort ook een DVD en werkboek die je helpen om te oefenen.

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. C. (Cheng) Jongejan-Deng
Boek: Conversational Chinese 301 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Cheng) Jongejan-Deng
C. (Cheng) Jongejan-Deng
//-->