Cursus Engels beginners 1 (A1)

Engels is een belangrijk taal waar je je in veel landen goed mee kunt redden. Spreek jij deze taal nog niet of nauwelijks? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

De nadruk ligt bij deze cursus op praktische vaardigheden. Je zult je woordenschat uitbreiden en al snel je eerste Engelse zinnen gaan spreken. Ook is er aandacht voor schrijf-, lees- en luistervaardigheden.

De moderne methode Fairway new 1 wordt gebruikt. Bij het tekst- en werkboek horen ook audiobestanden en ander aanvullend materiaal om mee te oefenen. Deze materialen vind je op de website van de uitgever (www.fairway-online.nl).

De docent is Engelstalig, maar begrijpt en spreekt al een beetje Nederlands. Het cursusboek is vanuit het Nederlands.

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. T. (Tom) Lewisohn
Boek: Fairway new 1 - tekst- en werkboek (klik hier voor meer informatie)
T. (Tom) Lewisohn
Hello students! My name is Tom and I'm from the UK. I have been teaching English for more than eight years all around the world. My classes are informal and interactive – I believe that people learn languages best when they are enjoying themselves! You will hear how native speakers speak English in real life – not like in textbooks. My mission is to share the joy of learning languages with you and get you speaking English with confidence.
//-->