Cursus Engels beginners 1 (A1-a+b)

Deze cursus is bestemd voor iedereen die niet of nauwelijks kennis van de Engelse taal heeft. De nadruk ligt op praktische vaardigheden. De methode Fairway new laat de cursist op een rustige en onderhoudende wijze kennismaken met de Engelse taal. Fairway new 1 leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. Bij het geïntegreerde tekst- en werkboek horen mp3 audiobestanden. Deze staan op de bijbehorende website met aanvullend materiaal (www.fairway-online.nl).

De docent is Engelstalig, maar begrijpt en spreekt al een beetje Nederlands. Het cursusboek is vanuit het Nederlands.

Maandag 1 november 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. T. (Tom) Lewisohn
Boek: Fairway new 1 - tekst- en werkboek (klik hier voor meer informatie)
T. (Tom) Lewisohn
Hello students! My name is Tom and I'm from the UK. I have been teaching English for more than eight years all around the world. My classes are informal and interactive – I believe that people learn languages best when they are enjoying themselves! You will hear how native speakers speak English in real life – not like in textbooks. My mission is to share the joy of learning languages with you and get you speaking English with confidence.