Cursus Engels gevorderden 2 (B1)

Heb je de cursus Engels gevorderden 1 (B1) gevolgd? Of op een andere manier op dit niveau de Engelse taal leren beheersen? Dan is deze cursus een mooi vervolg voor jou!

Het accent ligt op de spreekvaardigheid zodat je snel meer vertrouwen krijgt in het spreken van de Engelse taal.

Als methode wordt Fairway new 3 gebruikt waarbij gestart wordt met de tweede helft van het boek.

Dinsdag 20 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.M. (Lia) McGonigal
Boek: Fairway new 3 tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
C.M. (Lia) McGonigal
"Geboren en getogen in Den Haag, maar toch helemaal tweetalig. Twintig jaar heb ik als docent Engels voor de klas gestaan. Daarna heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het onderwijs bleef mij trekken en ik heb toen besloten om docent te worden in het volwassenenonderwijs, zowel voor Engels als voor Nederlands. I was born in The Hague, The Netherlands, but am fully bi-lingual. I was a teacher at secondary schools for a long time and after that I worked in corporate business for 10 years. I found that my heart was in teaching so I reverted to teaching adults, mainly Dutch and English for foreigners."
//-->