Cursus Engels half-gevorderden 1 (B1-a+b)

Deze cursus is bedoeld voor degenen die niveau A2 hebben afgerond. Alle vaardigheden komen aan bod, maar spreekvaardigheid staat voorop.
We gaan starten met Fairway new 3 en behandelen de eerste helft van niveau B1.

Dinsdag 15 februari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.M. (Lia) McGonigal
Boek: Fairway new 3 tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
C.M. (Lia) McGonigal
"Geboren en getogen in Den Haag, maar toch helemaal tweetalig. Twintig jaar heb ik als docent Engels voor de klas gestaan. Daarna heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het onderwijs bleef mij trekken en ik heb toen besloten om docent te worden in het volwassenenonderwijs, zowel voor Engels als voor Nederlands. I was born in The Hague, The Netherlands, but am fully bi-lingual. I was a teacher at secondary schools for a long time and after that I worked in corporate business for 10 years. I found that my heart was in teaching so I reverted to teaching adults, mainly Dutch and English for foreigners."
//-->