Cursus Frans beginners 1 (A1)

Wil jij de Franse taal gaan leren? Deze cursus legt een mooie basis. Samen met je docent en medecursisten ga je aan de slag en zul je versteld staan hoe snel je je eerste Franse zinnen zult uitspreken. De nadruk bij deze cursus ligt op spreekvaardigheid, maar ook de andere vaardigheden zul je verder ontwikkelen. Je woordenschat wordt uitgebreid en je kennis van de grammatica vergroot.

De moderne methode Voyages nieuw 1 wordt gebruikt. In deze cursus worden de hoofdstukken 1 t/m 4 behandeld.

Dinsdag 20 september 2022
18 lessen van 1 uur aanvangstijd 08:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C. (Christine) Dilling
Boeken: Voyages nieuw 1, tekstboek, Voyages nieuw 1, werkboek + MP3 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Christine) Dilling
Christine Dilling komt uit Clermont-Ferrard, in Auvergne. Na de middelbare school in Frankrijk heeft ze in Schotland gestudeerd. Daarna werkte ze jaren in Houston. Ze verhuisde naar Egypte en een paar jaar later naar Kopenhagen waar ze opgeleid werd tot docent Frans. In 2014 is Christine naar Nederland gekomen. Ook hier geeft ze Franse les aan verschillende doelgroepen. Ze geniet erg van de uitdagingen van het lesgeven en het contact met haar studenten.
//-->