Cursus Frans beginners 3&4 intensief (A1)

Heb je de intensieve beginnerscursus 1&2 gevolgd of de beginnerscursus 2? Dan is deze cursus een mooi vervolg! Ook wanneer je op een andere manier de basis van de Franse taal hebt geleerd ben je uiteraard welkom bij deze cursus. Het is een intensieve cursus wat betekent dat de stof twee keer zo snel wordt behandeld als in een reguliere cursus. Er wordt verwacht dat je ongeveer 4 tot 6 uur per week bezig bent om huiswerk te maken.

In deze cursus wordt gestart met de tweede helft van het boek Voyages nieuw 1 dat leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. In Voyages staat de mondelinge communicatie op de voorgrond. Nadruk ligt op de mondelinge communicatie zodat je je al snel verstaanbaar kunt maken in het Frans.

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N.C.E. (Nathalie) Levesque
Boeken: Voyages nieuw 1, tekstboek, Voyages nieuw 1, werkboek + MP3 (klik hier voor meer informatie)
N.C.E. (Nathalie) Levesque
Ik ben Nathalie Levesque. Ik kom uit Normandië. Na een paar jaar als administratief medewerkster gewerkt te hebben, heb ik voor een andere richting gekozen met het doel om docent Frans te worden. Ik heb in Caen een bachelor Franse literatuur gedaan, ben daarna een Master begonnen en in hetzelfde jaar ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb aan de universiteit Leiden de Master 'Franse taal en cultuur' afgerond in 2012. Ik voel mij erg betrokken bij de Volksuniversiteit want ik heb daar eerst als cursist in de klas gezeten, en sta nu als docent voor de klas. Zo is de cirkel weer rond. Voor mij is Franse les geven de leukste manier om mijn liefde voor de taal door te geven en een manier om mijn creativiteit uit te drukken.
//-->