Cursus Frans beginners 3&4 intensief (A1-c+d)

We behandelen in deze cursus de tweede helft van het boek Voyages nieuw 1 dat leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. In Voyages staat de mondelinge communicatie op de voorgrond. De oefeningen zijn zo opgezet dat veel met anderen moet worden samengewerkt. U ontmoet herkenbare situaties waarin u zich in het Frans leert redden.

Deze cursus is intensief. Dit betekent dat we twee maal zo snel door de stof gaan als in de gewone cursussen. U dient rekening te houden met 4-6 uur huiswerk per week.

Donderdag 20 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N.C.E. (Nathalie) Levesque
Boeken: Voyages nieuw 1, werkboek + MP3, Voyages nieuw 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
N.C.E. (Nathalie) Levesque
Ik ben Nathalie Levesque. Ik kom uit Normandië. Na een paar jaar als administratief medewerkster gewerkt te hebben, heb ik voor een andere richting gekozen met het doel om docent Frans te worden. Ik heb in Caen een bachelor Franse literatuur gedaan, ben daarna een Master begonnen en in hetzelfde jaar ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb aan de universiteit Leiden de Master 'Franse taal en cultuur' afgerond in 2012. Ik voel mij erg betrokken bij de Volksuniversiteit want ik heb daar eerst als cursist in de klas gezeten, en sta nu als docent voor de klas. Zo is de cirkel weer rond. Voor mij is Franse les geven de leukste manier om mijn liefde voor de taal door te geven en een manier om mijn creativiteit uit te drukken.
//-->