Cursus Frans half-beginners 1 (A2-a)

Wie deel 1 van Voyages heeft afgerond en niveau A1 heeft bereikt, kan starten met deze cursus. Het boek
Voyages nieuw 2 volgt dezelfde opzet als Voyages 1. Evenals deel 1, biedt deel 2 de cursist veel afwisseling, waarbij het geleerde op een speelse manier en in realistische situaties wordt geoefend.

Met dit tweede deel van de leergang wordt in twee cursusjaren (4 blokken van 12 lessen) niveau A2 van het Europees Referentiekader bereikt.

Woensdag 22 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Boeken: Voyages nieuw 2 tekstboek, Voyages nieuw 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Na mijn afstuderen aan de HBO-Lerarenopleiding Frans-Engels te Nijmegen, ben ik de opleiding Internationale Betrekkingen (met als vreemde taal Frans) aan de Rijksuniversiteit te Groningen gaan volgen. Naast mijn andere internationale werkzaamheden geef ik graag Franse les aan de Volksuniversiteit te Den Haag, dit doe ik nu inmiddels drie jaar. Doordat ik zelf in Frankrijk heb gestudeerd, gewoond en gewerkt heb ik een goede kennis van de Franse taal, houd ik veel van Franse chansons en ben ik een echte francofiel geworden. Graag dompel ik toekomstige studenten Frans onder met de Franse manier van leven, cultuur en taal.