Cursus Frans half-gevorderden 2 (A2)

Heb je de half-gevorderden cursus 1 gevolgd? Of op een andere manier de Franse taal geleerd op A1/A2 niveau? Dan is deze cursus een mooi vervolg!

In deze cursus wordt gestart vanaf hoofdstuk 3 van het boek Voyages Nieuw 2. De methode biedt veel afwisseling, waarbij je het geleerde op een speelse manier en in realistische situaties oefent.
Met dit tweede deel van de gevorderden cursussen wordt niveau A2 van het Europees Referentiekader bereikt.

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Boeken: Voyages nieuw 2 tekstboek, Voyages nieuw 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
drs. S.T.P. (Susanne) Lueb
Na mijn afstuderen aan de HBO-Lerarenopleiding Frans-Engels te Nijmegen, ben ik de opleiding Internationale Betrekkingen (met als vreemde taal Frans) aan de Rijksuniversiteit te Groningen gaan volgen. Naast mijn andere internationale werkzaamheden geef ik graag Franse les aan de Volksuniversiteit te Den Haag, dit doe ik nu inmiddels drie jaar. Doordat ik zelf in Frankrijk heb gestudeerd, gewoond en gewerkt heb ik een goede kennis van de Franse taal, houd ik veel van Franse chansons en ben ik een echte francofiel geworden. Graag dompel ik toekomstige studenten Frans onder met de Franse manier van leven, cultuur en taal.
//-->