ursus Frans gevorderden (B2) - conversatie

Spreek jij al een aardig woordje Frans? En wil je graag je spreekvaardigheid en uitspraak verder verbeteren en je woordenschat uitbreiden? Dan is deze cursus echt iets voor jou! In deze conversatiecursus spreek je uitsluitend Frans.

Het niveau van deze dagcursus is gelijk aan B2. De onderwerpen betreffen alle aspecten van de Franse taal en cultuur. Er zal verder gewerkt worden met een Franse methode die zeer praktijk en communicatief gericht is. Met behulp van deze methode kun je ook je grammatica en woordenschat herhalen en uitbreiden.

De lessen worden in een ongedwongen (Franse) sfeer geven waardoor iedereen zich snel welkom voelt.

Lesmateriaal: Aan te schaffen in overleg met de docent

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C. (Christine) Dilling
Locatie: Klokhuis (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Christine) Dilling
Christine Dilling komt uit Clermont-Ferrard, in Auvergne. Na de middelbare school in Frankrijk heeft ze in Schotland gestudeerd. Daarna werkte ze jaren in Houston. Ze verhuisde naar Egypte en een paar jaar later naar Kopenhagen waar ze opgeleid werd tot docent Frans. In 2014 is Christine naar Nederland gekomen. Ook hier geeft ze Franse les aan verschillende doelgroepen. Ze geniet erg van de uitdagingen van het lesgeven en het contact met haar studenten.
//-->