Cursus Italiaans beginners 1 (A1)

Met het boek Al dente 1 leert u op een rustige en ontspannen manier Italiaans spreken. In het eerste blok leert u de beginselen van deze mooie taal en maakt u kennis met de basisgrammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in de daarop volgende blokken. De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

We behandelen de eerste drie hoofdstukken van Al dente 1.

Woensdag 21 september 2022
18 lessen van 1 uur aanvangstijd 8:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Eugenia) Garrone
Boek: Al dente 1 libro dello studente (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Eugenia) Garrone
Eugenia is geboren in Italië en studeerde klassieke talen aan de universiteit van Milaan. Zij woonde en werkte lange tijd in München en is sinds 2013 in Nederland. Zij is docent Italiaans, Duits en Frans.
//-->