Cursus Italiaans beginners 1 (A1-a)

Met het boek Con piacere leert u op een rustige en ontspannen manier Italiaans spreken. In het eerste blok leert u de beginselen van deze mooie taal en maakt u kennis met de basisgrammatica van het Italiaans, zodat u een eenvoudig gesprek kunt voeren. Hierop bouwen we verder in de daarop volgende blokken. De stof is afwisselend en gaandeweg zal er steeds meer aandacht worden besteed aan de Italiaanse cultuur en het leven van alledag.

We behandelen de eerste drie hoofdstukken van Con Piacere 1.

Donderdag 23 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Eugenia) Garrone
Boeken: Con piacere 1 tekstboek, Con piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Aanmelden wachtlijst >
E. (Eugenia) Garrone
Eugenia is geboren in Italië en studeerde klassieke talen aan de universiteit van Milaan. Zij woonde en werkte lange tijd in München en is sinds 2013 in Nederland. Zij is docent Italiaans, Duits en Frans.