Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22-1322

Cursus Italiaans conversatie (A2/B1)

Cursus Italiaans conversatie (A2/B1)
Cursuscode: 22-1322

Italiaans is alom bekend als de taal van de opera. Vele liefhebbers van klassieke muziek willen dan ook om die reden deze lyrische taal leren spreken en begrijpen. Maar nog meer mensen ontdekken het Italiaans als zij naar Italië op vakantie gaan. Je kunt pas echt genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft, als je ook kunt communiceren met de mensen. Je ontdekt Italië op een andere manier door te praten over de heerlijke wijnen en gerechten. Je ziet de levensgenieter, de kunst en het landschap met andere ogen. De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld.

Italiaans conversatie
Wil je beter leren spreken in het Italiaans? Je kunt een gesprek in het Italiaans voeren, maar het lukt je nog niet om alles te zeggen wat je zou willen. Deze cursus is er opgericht om je conversatie te verbeteren.
Voorwaarde voor deelname aan de cursus is dat je een brede basiskennis hebt van de Italiaanse taal en minimaal niveau A1 hebt afgerond. We verwachten daarnaast een actieve houding. De cursisten en de docent verzorgen samen de lesstof. De voertaal in de les is Italiaans. Er is ruimte voor grammaticale aandachtspunten, deze worden eventueel in het Nederlands toegelicht.

Donderdag 22 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. E. (Eugenia) Garrone
18:30 - 20:00
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Eugenia) Garrone
E. (Eugenia) Garrone
Eugenia is geboren in Italië en studeerde klassieke talen aan de universiteit van Milaan. Zij woonde en werkte lange tijd in München en is sinds 2013 in Nederland. Zij is docent Italiaans, Duits en Frans.
//-->