Cursus Italiaans half-beginners 1&2 (A2-a+b)

Italiaans is alom bekend als de taal van de opera. Vele liefhebbers van klassieke muziek willen dan ook om die reden deze lyrische taal leren spreken en begrijpen. Maar nog meer mensen ontdekken het Italiaans als zij naar Italië op vakantie gaan. Je kunt pas echt genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft, als je ook kunt communiceren met de mensen. Je ontdekt Italië op een andere manier door te praten over de heerlijke wijnen en gerechten. Je ziet de levensgenieter, de kunst en het landschap met andere ogen. De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld.

Italiaans half-beginners 1&2
Deze cursus is bestemd voor degenen die een cursus Italiaans beginners 4 of beginners 3&4 hebben gevolgd, maar is ook geschikt voor nieuwe cursisten met voldoende basiskennis van het Italiaans en die niveau A1 hebben afgerond. Om deel te kunnen nemen moet u op eenvoudige wijze kunnen vertellen over gebeurtenissen in het verleden, mensen en voorwerpen kunnen beschrijven, een gesprekje kunnen voeren in een kledingwinkel of een levensmiddelenzaak, of in een toeristenbureau.

We gaan de eerste helft van Con Piacere 2 behandelen.

Let op! Deze cursus is intensief. Dit betekent dat we twee maal zo snel door de stof gaan als in de gewone cursussen. U dient rekening te houden met 4-6 uur huiswerk per week.

Woensdag 22 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Eugenia) Garrone
Boeken: Con Piacere 2 werkboek plus audio cd, Con Piacere 2 tekstboek plus audio cd (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
E. (Eugenia) Garrone
Eugenia is geboren in Italië en studeerde klassieke talen aan de universiteit van Milaan. Zij woonde en werkte lange tijd in München en is sinds 2013 in Nederland. Zij is docent Italiaans, Duits en Frans.