Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-1318

Cursus Italiaans half-beginners 3 (A2-c)

Cursus Italiaans half-beginners 3 (A2-c)
Cursuscode: 21-1318

Italiaans is alom bekend als de taal van de opera. Vele liefhebbers van klassieke muziek willen dan ook om die reden deze lyrische taal leren spreken en begrijpen. Maar nog meer mensen ontdekken het Italiaans als zij naar Italië op vakantie gaan. Je kunt pas echt genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft, als je ook kunt communiceren met de mensen. Je ontdekt Italië op een andere manier door te praten over de heerlijke wijnen en gerechten. Je ziet de levensgenieter, de kunst en het landschap met andere ogen. De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld.

Italiaans half-beginners 3
Deze cursus is bestemd voor degenen die een cursus Italiaans half-beginners 2 hebben gevolgd, maar is ook geschikt voor nieuwe cursisten met voldoende basiskennis van het Italiaans en die halverwege niveau A2 zijn. Om deel te kunnen nemen moet u bijv. op eenvoudige wijze kunnen vertellen over gebeurtenissen in het verleden, mensen en voorwerpen kunnen beschrijven, een gesprekje kunnen voeren in een kledingwinkel of een levensmiddelenzaak, of in een toeristenbureau.

In deze cursus gaan we verder met de tweede helft Con Piacere 2 en zullen we ongeveer 3 hoofdstukken afronden.

Vrijdag 24 september 2021
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 242,00
Mw. drs. D. (Daphne) van Genderen
Boeken: Con Piacere 2 tekstboek plus audio cd, Con Piacere 2 werkboek plus audio cd (klik hier voor meer informatie)
10:15 - 11:45
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
drs. D. (Daphne) van Genderen
drs. D. (Daphne) van Genderen
"Ik heb Italiaanse taal- en letterkunde gestudeerd in Amsterdam en ik heb een jaar in Italië gewoond. Daarna heb ik een NT2-specialisatie gedaan. Ik geef alweer jaren Italiaanse en Nederlandse les aan de volksuniversiteit, eerst in Haarlem, daarna in Den Haag. Het is heerlijk om cursisten op elk niveau les te geven en te zien dat ze zich deze talen op een ontspannen manier eigen maken.."