Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21-1321

Cursus Italiaans half-beginners 3&4 (A2-c+d)

Cursus Italiaans half-beginners 3&4 (A2-c+d)
Cursuscode: 21-1321

Italiaans is alom bekend als de taal van de opera. Vele liefhebbers van klassieke muziek willen dan ook om die reden deze lyrische taal leren spreken en begrijpen. Maar nog meer mensen ontdekken het Italiaans als zij naar Italië op vakantie gaan. Je kunt pas echt genieten van alles wat dit heerlijke land te bieden heeft, als je ook kunt communiceren met de mensen. Je ontdekt Italië op een andere manier door te praten over de heerlijke wijnen en gerechten. Je ziet de levensgenieter, de kunst en het landschap met andere ogen. De cursussen Italiaans spelen in op deze behoefte. Op verschillende niveaus en manieren worden cursussen verzorgd die eenieder bieden wat hij of zij zoekt. In alle cursussen is er aandacht voor spreken en luisteren en worden de vele aspecten van Italië en de Italiaanse cultuur behandeld.

Italiaans half-beginners 3&4
Deze cursus is bestemd voor degenen die een cursus Italiaans half-beginners 1&2 hebben gevolgd, maar is ook geschikt voor nieuwe cursisten met voldoende basiskennis van het Italiaans en die niveau A2 half hebben afgerond. 

We gaan de tweede helft van Con Piacere 2 behandelen.


Let op! Deze cursus is intensief. Dit betekent dat we twee maal zo snel door de stof gaan als in de gewone cursussen. U dient rekening te houden met 4-6 uur huiswerk per week.

Woensdag 19 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 194,00
Mw. E. (Eugenia) Garrone
Boeken: Con Piacere 2 tekstboek plus audio cd, Con Piacere 2 werkboek plus audio cd (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:00
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Eugenia) Garrone
E. (Eugenia) Garrone
Eugenia is geboren in Italië en studeerde klassieke talen aan de universiteit van Milaan. Zij woonde en werkte lange tijd in München en is sinds 2013 in Nederland. Zij is docent Italiaans, Duits en Frans.
//-->