Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22-1405

Cursus Koreaans beginners 2

Cursus Koreaans beginners 2
Cursuscode: 22-1405

Dit is het vervolg op de cursus Koreaans beginners 1. Het doel van deze cursus is om eenvoudige Koreaanse zinnen te leren begrijpen en te maken. De eerste lessen zullen besteed worden aan het leren van het Koreaanse alfabet (Hangoel), wat basale grammatica en woordenschat. Daarna zullen stap voor stap grammaticale constructies worden behandeld, geoefend en getoetst. Gaandeweg zullen ook eenvoudige teksten worden gelezen en, afhankelijk van het niveau en de vorderingen, zal er ook audiovisueel materiaal gebruikt worden. Lessen zijn opgebouwd uit verschillende blokjes: uitspraak, huiswerk, nieuwe grammatica, oefening nieuwe grammatica, dictee en vragenrondje.

Al naar gelang de wensen van de cursisten kunnen bepaalde onderwerpen behandeld worden en kan de nadruk liggen op spreek- en luistervaardigheid, of op lees- en schrijfvaardigheid. In deze cursus worden de hoofdstukken 3 t/m 5 behandeld.

De cursusboeken zijn o.a. te bestellen via www.koreanbooks.de (betaling met paypal) en www.amazon.de (betaling met iDeal).

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. J. (Jahmahn) Hur
Boeken: Ewha Korean 1-1 textbook (English version), Ewha Korean 1-1 workbook (English version) (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:00
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jahmahn) Hur
J. (Jahmahn) Hur
//-->