Cursus Modern Hebreeuws (Ivriet) - half-gevorderden (jaar 3)

Deze cursus is bedoeld voor hen die de eerstejaars en tweedejaars cursussen hebben gevolgd. Tijdens deze cursus wordt het werkwoord in al zijn tijden behandeld en oefeningen gemaakt. Verder wordt de woordenschat uitgebreid.
Bij de behandeling van de lesstof komt ook geschiedenis en cultuur van land en volk ter sprake met af en toe een virtueel bezoek aan Israël.

Voor deze cursus is enige werkzaamheid thuis gewenst (1-2 uur studiebelasting per week).

Lesmateriaal: Is verkrijgbaar bij de docent (€ 20,-).
Voor deze cursus is de aanschaf van een woordenboek Hebreeuws-Nederlands verplicht.

Donderdag 7 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 495,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. P.G. (Peter) Luzac
drs. P.G. (Peter) Luzac
Drs. Peter Luzac (1947) is bij onze Haagse Volksuniversiteit het gezicht achter de opleiding Modern Hebreeuws. Hij heeft aan de Universiteit Leiden Semitische Talen en Culturen gestudeerd. In de praktijk, naast zijn dagelijkse werkkring heeft hij lange ervaring in het onderwijzen van Hebreeuws. Een bijzondere vorm daarvan is het opleiden van jongens voor hun Bar Mitswa. Luzac is bestuurder van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap (NIK). Tot ziens ??? lehitra???ot!