Cursus Nederlands gevorderden 3 (B2-c)

Deze cursus is bestemd voor cursisten die hebben deelgenomen aan de cursus B2-b van docent Judith Kakebeke in het voorjaar van 2021 (of een vergelijkbaar niveau hebben) en niveau B2 willen afmaken. Aan de hand van de tweede helft van de methode Nederlands op niveau wordt er gelijkelijk aandacht besteed aan alle taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven.

Donderdag 2 september 2021
15 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J.R (Judith) Kakebeke
Boek: Nederlands op niveau (B2) (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Zandvliet Lyceum, ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J.R (Judith) Kakebeke
"Taal geeft je woorden om te verwoorden wie je bent, waar je vandaan komt, wat je dromen zijn, waar je naartoe wilt. Taal zorgt ervoor dat je je plek in de wereld vindt!" Deze (ingekorte) tekst las ik eens ergens en dit past zo bij waar ik mij de afgelopen jaren via het geven van Nederlandse les en coachen & trainen voor inzet: een ieder zijn eigen weg in het leven laten vinden en bewandelen. Mijn eigen weg loopt via opleidingen op het gebied van onder andere communicatie, NLP, taal van het lichaam en NT2. Uit al deze opleidingen heb ik mijn eigen methodes/aanpak ontwikkeld, waarbij taal uit zoveel meer dan woorden alleen bestaat. Taal is voor mij een geheel van uitingen waarmee je aangeeft wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wil jij beter worden in jezelf uiten, dan ben je van harte welkom bij de cursussen die ik voor de Volksuniversiteit Den Haag geef: Nederlands voor anderstaligen en Spreken in het openbaar.