Cursus Nieuwgrieks half-beginners 1 (A2-a)

Deze cursus is geschikt voor diegenen die een beginners 4 cursus hebben gevolgd of elders een basiskennis hebben opgedaan en niveau A1 hebben bereikt.

Het alfabet is inmiddels bekend en u kunt zelfstandig lezen. Er wordt gestart met het boek Epsilon;πικοινωνήστε ελληνικά 2 (Epikoinoniste ellinika 2) - Communiceren in het Grieks, een methode die zich richt op anderstaligen die de Griekse taal onder de knie willen krijgen.

Donderdag 20 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. K. (Kosmas) Navrouzoglou
Boek: Epikoinoniste Ellinika 2 (klik hier voor meer informatie)
K. (Kosmas) Navrouzoglou
Ik ben geboren en getogen in Griekenland. Grieks is mijn moedertaal en daardoor ben ik iemand met een zeer goed inzicht in de Griekse cultuur. Mijn passie is om de kennis van taal, cultuur en geschiedenis door te geven aan mensen die om wat voor reden dan ook interesse hebben in ons schitterende land. De afgelopen jaren heb ik cursussen gegeven aan allerlei studenten met verschillende achtergronden. Ik heb ervaring in het werken met zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast heb ik een MSc titel in "Ecological Farming and Food Production Systems" van de Universiteit van Newcastle. Dit heeft mij niet alleen een uitstekende beheersing van de Engelse taal gegeven, maar ook mijn perspectief op de wereld en de verschillende mensen en culturen sterk verbreed.
//-->